fbpx

Despre Noi

- Wakeboarding si aventura -

Pasiune si aventura

Dragostea pentru snowboarding si sporturile nautice, ne-au determinat sa schimbam peisajul in lunile de vara, de acasa de la Boarding Nation, pe malul Dunarii si sa va atragem spre noua noastra locatie, unde ne vom pune placile pe apa. Scopul nostru principal este de a face cunoscut acest sport minunat si de a impartasi cu dumneavoastra tainele wakeboard-ing-ului, care odata descoperite te cuceresc pentru totdeauna!

Ne-am gasit un colt de rai la doar 1,5 h ore distanta de Bucuresti. Situati pe una dintre minunatele insule salbatice ale Dunarii, in apropierea orasului Calarasi, traversarea catre locul unde ne-am instalat casa de vara este posibila doar cu barca din zona Chiciu, asa ca pregateste-te sa descoperi un loc deosebit si magic. (Insula este amenajata chiar de noi anul acesta).
Suntem inconjurati de apele Dunarii. Locatia noastra are doua laturi, o latura orientata spre canalul Dunarii principal, iar a doua spre canalul Jianu, un canal cu aspect Amazonian, unde natura neatinsa de om isi face de cap oferindu-ne cele mai salbatice peisaje.

UNDE VEI INNOPTA?
Punem la dispozitie 20 de casute din lemn pentru 2 sau 3 persoane, zona de camping, zona hamace, dusuri, toalete, o bucatarie la liber unde oricine isi poate pregati ceva ce si a adus de mancare si barul principal unde barmanii vor avea grija ca toate cocktail-urile sa fie SUPER TASTY!
ATRACTIILE sunt diverse: cursuri de wakeboarding si schi nautic, plimbari cu barca, plimbari cu placi de SUP (Stand up padelling), zona 100% perfecta pentru skimboarding, zona de relaxare si lectura, si bineinteles zona de party ocazionale in weekend-uri.

Am ales aceasta locatie ca sa ne putem reconecta cu natura, dar in nici un caz sa abuzam de ea, toate pregatirile pe care le am facut sunt gandite ca sa nu o afectam intr-un mod neplacut sau gresit. O respectam, deoarece ea ne ofera ‘’frumosul’’ de care avem nevoie.

Noi iti punem la dispozitie tot echipamentul necesar.
Oferim instructaj profesional la sol si pe apa si ne vom asigura ca iti formezi un mers corect. Cu noi vei face primi pasi sau primele trickuri.
Chiar daca este considerat un sport extrem, wakeboarding-ul se adreseaza tuturor, indiferent de varsta.