fbpx

Locatie

Vezi locatia noastra mai jos pe harta

Vacanta/Concediu pe malul Dunarii

Situati pe una din minunatele insule salbatice ale Dunarii, langa orasul Calarasi, traversarea apei se face doar cu barca din zona Chiciu, acolo fiind locatia unei parcari destinata doar turistilor nostri.

Insula este amenajata de noi in 2019, fiind noua noastra locatie. Suntem inconjurati de apele Dunarii. Locatia noastra are doua laturi, o latura orientata spre canalul Dunarii principal, iar a doua spre canalul Jianu, un canal cu aspect Amazonian unde natura neatinsa de om isi face de cap oferindu-ne cele mai salbatice peisaje.

Activitatile noastre

WAKEBOARDING [70lei/sesiune, 300lei/ora]

Plimbari cu barca [se negociaza in functie de traseu]
Inchirieri SUP [50lei/2ore]
Navigarea se va face doar pe canalul Jianu.

BUCATARIE OUTDOOR

Servim mancare produse locale.
Bucatar propriu, retete pescaresti, mancare vegetariana.

Mic dejun 9-11
Pranz 13-16
Cina 18-21

Beach Bar

Cafea

Fresh-uri

Cocktailuri

Bere

Vin

Bauturi non-alcoolice

Plaja

Zona sezlon
Teren volei
Trambulina
Zona skimboarding
Zona de slack line si balance board

00
00

Scopul nostru este practicarea sporturilor de apa si anume wakeboarding-ul, dorim sa atragem cat mai multe persoane spre acest sport si mai ales copii, vrem sa creem o echipa de juniori pe care sa ii dezvoltam in acest sport care sa mearga in viitorul apropiat la concursuri nationale si internationale.

Am ales aceasta locatie ca sa ne putem reconecta cu natura dar in nici un caz sa abuzam de ea, toate pregatirile pe care le am facut sunt gandite ca sa nu o afectam  intr-un mod neplacut sau gresit. O respectam ca ea ne ofera ‘’frumosul’’ de care avem nevoie.